Blog

Az otthon melege

Ki ne ábrándozott volna már egy szép családi házról valahol vidéken, vagy az erdő szélén? Gyönyörű udvar, természetközelség, fa ablakok és ajtók, bent kandalló, fa bútorok, melegség, természetesség, otthonosság, boldog család…

Új anyagok jönnek-mennek, változik a divat az építőanyagok terén is, de a fa soha nem megy ki a divatból.

A fa nyílászárók többféle lakberendezési stílusba jól illenek, nézzük, melyik stílushoz milyen ablakot, ajtót érdemes választani.

A minimál lakberendezési stílust az egyszerű formák, nagy üvegfelületek, letisztult design jellemzi – a fa ablakok ehhez a stílushoz is tökéletesen illenek.

A vintage stílushoz (vidéki báj, régi stílus keveredése az újjal) – fa ablakok osztókkal vagy álosztókkal illenek, de a spaletták is jó kiegészítők lehetnek.

A polgári stílust az elegancia, a minőség, a tradíció jellemzi, hatalmas ablakokkal, ajtókkal, amik a legtöbbször fehér színűek. Erősíthetjük a stílusjegyeket függönyözéssel, míves kilincsekkel is.

A skandináv stílus szintén kedvez a fa nyílászáróknak. A letisztult, de mégis vidékies megjelenés sokak kedvence.

A country stílus is előszeretettel használja a fát, mint alapanyagot. Itt jellemzőek az osztott üvegfelületek, az íves megoldások.

Pár éve nagy divat volt a mediterrán stílus is, de sokan most is kedvelik ezt az irányzatot. A meleg föld színek, természetes anyagok és formák ötvözete, igazán otthonos hangulatot teremtenek. Előszeretettel hasznláják a spalettákat is!

A modern, jó minőségű fa ablakok és ajtók minimális kezeléssel hosszú évekig díszitik otthonunkat és megadják a hőn áhított melegséget, otthonosságot, ráadásul csak a fantáziánk szabhat határt az ajtók és ablakok megjelenésének.

A második esetben viszont a tulajdonosok azt mondják, a bejárati ajtók szakértőinek, gyártóinak, hogy nézze ilyen a mi házunk, ilyen ez az épület ehhez szeretnénk megfelelő fa bejárati ajtót. Kérem ajánljon valamit! Természetesen minden gyártónak, – a forgalmazókkal szemben – ha ez az üzlet filozófiájának a része, meg van az a lehetősége, hogy egy-egy épülethez egyedi, igazi kézműves, a szakma mestereihez illő termékeket készítsen.

A Farobert-Design Kft. gondolkodásmódja pedig éppen ilyen. Így mi az ügyfeleink kérésének megfelelőn igyekszünk megtervezni és legyártani az adott helyhez, területhez illő fa nyílászárókat. Ezen belül természetesen különleges szerepet kapnak a fa bejárati ajtók. Hiszen ez köti össze a kül és a belvilágot. A fa bejárati ajtó biztonságot, így erőt, ugyanakkor otthonosságot, így bájt, nem mellesleg eleganciát, így egyedi formákat, íveket és szépséget, az az különleges betéteket, kidolgozást kell, hogy tartalmazzon.

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok

Tanúsítványok

Kiemelten Megbízható Vállalkozás (Highly Trustworthy Company) 2021 - Farobert-Design Kft.

Garancia

Farobert-Design Kft 1 és 4 év szavatosság

Kapcsolat

Farobert-Design Kft.

6346 Sükösd, Hősök útja 21.

Ügyvezető: Pék Róbert

+36 30/606-8268

Ügyintéző: Szabó Mónika

+36 30/674-7525

Kövess minket!