Szolgáltatásaink

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink évek múltán is elégedettek legyenek termékeinkkel.

Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Alapvető fontosságú szempontok a hő- és hangszigetelés a biztonság, valamint az esztétikum és a stílus.

Szakképzett kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással.

Ügyfeleink minden igényét figyelembe vesszük a korszerű és minden elvárásnak megfelelő ajánlat kidolgozásához.

Farobert-Design Kft - szaktanácsadást hirdető 3D-s rajza
Egy férfi fa nyílászárók készítésre, telepítésére árajánlatot gépel egy laptopon.

Felmérés és árajánlat

A nyílászárók tökéletes működéséhez elengedhetetlen a nagyon pontos felmérés.

Előre megbeszélt időpontban szakképzett munkatársunk felkeresi Önt, felméri a szükséges anyagokat és munkát, ezek után ingyenesen ad egy pontos és részletes árajánlatot.

Beépítés

Egy tökéletes hő- és hangszigeteléssel rendelkező nyílászárót is be lehet úgy építeni, hogy az jelentősen veszítsen jó tulajdonságaiból. Ennek elkerülése érdekében ajánljuk, hogy a kiválasztott termékek kiváló alapanyaga mellett a beépítés minőségére is kiemelten ügyeljen.

Cégünk kizárólag tapasztalt, munkájára igényes szakemberekkel dolgozik, hiszen mi e téren sem vagyunk hajlandók kompromisszumot kötni.

fa bejárati ajtók
régi nyílászárók cseréje

Régi nyílászárók cseréje

A minimális falsérülés érdekében, a régi nyílászárókat csak szétdarabolva vállaljuk kibontani, az új szerkezetek beépítését szerelőfüllel vagy tokon keresztüli rögzítéssel végezzük. Ezt követően a nyílászáró és a fal közti rést szigetelőanyaggal tömítjük, majd elvégezzük a szükséges beállításokat.
A régi és az új nyílászárótok méretbeni különbsége miatt szükség van utólagos kőműves, festő szakipari munkálatokra, vagy takarólécezésre.

A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelő kérésére térítés nélkül gondoskodunk.

A régi redőny visszaszerelését állapottól függően tudjuk vállalni.

Vásárlás utáni szerviz, garancia

Vásárlás után sem hagyjuk magára a tisztelt Megrendelőinket. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk, vagy ha a használat során további információkra van szüksége állunk rendelkezésre.

Amennyiben segítségre szorulna, forduljon ügyintézőnkhöz!
Teljeskörű szerkezeti és működési garancia a szakszerűen beépített és rendeltetésszerűen használt nyílászáró szerkezetekre, az ide vonatkozó rendeletek szerint 5 év szavatosság, ezen belül 1 év teljes körű garancia érvényes.

A megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel végeztetett nyílászáró beszerelésénél, a működési garancia nem jár a nyílászárókra. Ez esetben a beépítésből eredő esetleges működési probléma megoldása külön szervizköltség, mely az ügyfelet terheli.

fa bejárati ajtók

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok