Felületkezelés

Farobert
Design Kft.

Cégünk által használt vastaglazúr kül-, és beltéri festékrendszer – ami alatt él a fa, és visszaadja eredeti, természetes rajzolatát, szépségét.

Azért hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV-sugárzástól, a csapadéktól, a párától. Az ipari festéknek előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy mindenhol kezelve van az üveg, a vasalat, a gumi, a vízvetők alatt egyaránt ami házilag nem kivitelezhető, ezért az ablakok belülről kezdenek károsodni, így hamar tönkremennek, a fa ablak presztizsét veszti.

További előnye a megfelelő rétegvastagság. Ennek felhordása nagynyomású Wagner festékszóró berendezéssel, festőkamrában történik, amitől szép, sima és tartós lesz a felület. A felületkezelés három rétegben történik.

Első a pácolás, ami biztosítja az egyenletes színt. A második réteg egy közbenső szálkötő alapozó. Ez színtelen, csiszolható réteg a kiváló sima felület elérésére. Ez fújással történik 200.250 mikron vastagságban. A harmadik réteg a fedőlazúr ami 250-300 mikron vastagságban kerül felhordásra fújással, ez adja meg a fényét és hatását.

Színskálánk széles választékából mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.

Ezzel a termékcsaláddal történő felületkezeléssel, évenként két viaszos ápolással, 6-8 évig nem kell újrafesteni. Viaszos ápolásra azért van szükség, mert a napsugárzás, a csapadék a hőingadozás folyamatosan veszi igénybe a kültéri felületet, amit egy tavaszi ápolás megvéd a nyári napsugárzástól, egy őszi kezelés pedig a téli mostoha időjárástól.

Ez az ápolás nem igényel szaktudást, csupán takarítás után egy törlőkendővel vékonyan át kell törölni az erre a célra kifejlesztett ápoló szerrel.

Felületápoló: MilesiXGCc-035

Renner: tisztitó r: RR-1050

Ápoló: RR-1250

Felületkezelő anyagok

Milesi logo
Remmers logo

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok