Üzemünk, Gyártás

Rólunk írt a bacskiskun.hu

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés tagjai a mai napon látogatást tettek Sükösdön, ahol megtekintették az egyik leggyümölcsözőbb helyi vállalkozást, a Farobert Design Kft-t.

A cég története egészen 2001-re nyúlik vissza. A kezdetekben számos asztalosipari terméket gyártottak, s később szakosodnak a minőségi nyílászárók előállítására, beépítésére, melyhez speciális gépparkkal is bővítették telephelyüket.

A legmodernebb termelőeszközök, kiváló minőségű alapanyagok és precizitás áll a kifogástalanul legyártott nyílászárók mögött, melyekről a mai napon a közgyűlés tagjai is megbizonyosodhattak. Bepillantást nyerhettek a munkafolyamatok minden apró részletébe, miközben megismerhették a cég filozófiáját, ami a minőség, technológia és design hármas egységén alapul.

 

Ennek fényében nagy gondot fektetnek a megfelelő alapanyagok beszerzésére, hiszen a nyílászáróik élettartamát és küllemét alapvetően ez határozza meg. Kizárólag olyan fafajtákat használnak, amelyek tartósan, hosszú ideig alkalmasak az elvárt funkciók teljesítésére. Mindezek mellett az elkészült termékek kimagasló mértékű hőszigetelést és zajvédelmet is biztosítanak.

Ismét egy élménydús és információgazdag látogatónapon vannak túl a közgyűlési és bizottsági tagok.

A látogatónapok célja, hogy megismerjék térségünk értékeit, kiemelkedő teljesítményű vállalkozásait, melynek egyik ékes példája a Sükösdön található Farobert Design Kft.

WWW.BACSKISKUN.HU

Galéria

Videók

Ablak gyártó gépünk üzem közben… Így készül az ablak nálunk… Www.farobert.hu

Közzétette: Farobert-Design kft – 2022. március 6., vasárnap

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok