CPL beltéri ajtók

CPL beltéri ajtók jellemzői

A különféle beltéri ajtótípusok iránti kereslet növekedésével párhuzamosan egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a fokozott kopásállóságra is. Ennek érdekében a gyártók kifejlesztették a CPL beltéri ajtót, mely keményebb felülettel, karcálló és strapabíró anyaggal rendelkezik, így ellenáll az idő múlásával járó igénybevételeknek.

Ezáltal elkerülhető, hogy rövid időn belül cserélni kelljen az ajtót sérülés vagy kopás miatt. Fontos tudni, hogy a beltéri ajtó cseréje nemcsak bonyolult, hanem költséges is lehet, ezért érdemes hosszú távra tervezni ilyen beruházások esetén. A bontás és az újra beépítés akár padló- és faljavítási munkákat is maga után vonhat, így annak ellenére, hogy a dekorfóliás ajtó kezdeti költsége alacsonyabb, hosszú távon előfordulhat, hogy gyakrabban kell cserélni, mint egy CPL laminált felülettel rendelkező ajtót.

Az egyedi CPL (Continuously Pressed Laminates) beltéri ajtók megerősített nyomtatott rétege tartósabb, karcállóbb felületet biztosít, és divatos, modern famintázatokkal rendelhetők, ráadásul felár nélkül készítjük őket egyedi méretben az Ön igényei szerint.

Kérjen ajánlatot még ma!

CPL beltéri ajtók előnyei

  • Kopásálló, kis mértékben karcálló CPL felület: a CPL ajtók gyártásához kiváló minőségű, erős Egger által gyártott lemezek kerülnek felhasználásra.

  • Erős faforgácslap hordozó felület: ennek köszönhetően a beltéri ajtók rendkívül strapabíróak és ellenállóak, ami hosszú élettartamot biztosít.

  • Egyedi méretben készül: gyártástechnológiánk lehetővé teszi, hogy a CPL ajtókat az igények alapján egyedi méretben készítsük el, így szakértőink segítségével pontosan olyan ajtók tervezésére van lehetőség, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott helyiséghez.
  • A CPL ajtók 26 színben rendelhetők: a saját egyéni ízlésnek, elképzeléseknek leginkább megfelelő modern színek és mintázatok közül tud válogatni minden ügyfelünk.
  • Extra opcióként a famintázat száliránya is választható felár nélkül.

Ajtópanelek

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok