Rólunk

Cégünk 2001-ben alakult, mint családi társas vállalkozás. Eleinte minden asztalosipari terméket, többek között beltéri ajtókat gyártottunk. Ez inspirálta arra cégünket, hogy szakosodjunk kizárólag minőségi nyílászárók gyártására, beépítésére. Ennek megfelelően kezdtük el kialakítani a gépparkunkat. 2011 óta Kft formájában működünk, kimagasló minőséggel, rugalmassággal igazodva vásárlóink igényeihez.

Egyaránt kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb trendeket követő, illetve a tradicionális fa nyílászárókat kereső megrendelőkre. A legmodernebb termelő eszközök, kiváló minőségű alapanyag és precizitás áll az Ön kifogástalan nyílászárói mögött. Nem véletlen, hogy eddigi megrendelőinknek ez jut eszébe termékeinkről: minőség, technológia, design

A fa nyílászáró minőségét, élettartamát és küllemét alapvetően meghatározza a készítéséhez használt fa fajtája, hiszen a faanyag tulajdonságai adják a fa nyílászáró elsődleges jellemzőit is, ezért kizárólag olyan fafajtákat használunk, amelyek tartósan, hosszú ideig alkalmasak a fa nyílászáró által elvárt funkciók teljesítésére. A válogatott alapanyagokból készült nyílászáróink a tökéletes alaptulajdonságokon túl kimagasló mértékű hőszigetelést és zajvédelmet biztosítanak.

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelte cégünket,
jövőbeni kapcsolatunkban bízva, tisztelettel:

Pék Róbert Péter

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok