Blog

Egyedi fa bejárati ajtó

Miért kitűnő megoldás az egyedi fa bejárati ajtó? Azért, mert az emberek kétféle módon szoktak bejárati ajtót választani. Az ingatlan terveivel a kezükben vagy a kész ingatlan ismeretében körbejárnak az ajtó értékesítési helyeken és megpróbálnak az adott ingatlanhoz leginkább illő ajtót találni.

A második esetben viszont a tulajdonosok azt mondják, a bejárati ajtók szakértőinek, gyártóinak, hogy nézze ilyen a mi házunk, ilyen ez az épület ehhez szeretnénk megfelelő fa bejárati ajtót. Kérem ajánljon valamit! Természetesen minden gyártónak, – a forgalmazókkal szemben – ha ez az üzlet filozófiájának a része, meg van az a lehetősége, hogy egy-egy épülethez egyedi, igazi kézműves, a szakma mestereihez illő termékeket készítsen.

A Farobert-Design Kft. gondolkodásmódja pedig éppen ilyen. Így mi az ügyfeleink kérésének megfelelőn igyekszünk megtervezni és legyártani az adott helyhez, területhez illő fa nyílászárókat. Ezen belül természetesen különleges szerepet kapnak a fa bejárati ajtók. Hiszen ez köti össze a kül és a belvilágot. A fa bejárati ajtó biztonságot, így erőt, ugyanakkor otthonosságot, így bájt, nem mellesleg eleganciát, így egyedi formákat, íveket és szépséget, az az különleges betéteket, kidolgozást kell, hogy tartalmazzon.

Egyedi fa bejárati ajtó, minden elvárásnak megfelelve

Mi mindezeknek az elvárásoknak, – hogy egy adott épület a lehető legjobban nézhessen ki, hogy a nyílászárók igazán emeljék az értékét, hogy különleges és egyedi benyomást keltsenek – megfelelve készítjük a fa bejárati ajtókat is.

Egyedi fa bejárati ajtókért, ezért érdemes árajánlatot kérni a Farobert-Design Kft.-től, hogy mindaz, amit megálmodtunk az otthonunkkal, vagy bármilyen üzleti célú ingatlanunkkal kapcsolatban az az egyedi nyílászárók és fa bejárati ajtók révén megvalósulhasson. A honlapunk ajánlatkérő űrlapján meg tudsz adni minden paramétert és elképzelést a nyílászárókkal, bejárati ajtókkal kapcsolatban és mi hamarosan, ha elkészítettük a kalkulációt felvesszük veled a kapcsolatot.

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok

Tanúsítványok

Kiemelten Megbízható Vállalkozás (Highly Trustworthy Company) 2021 - Farobert-Design Kft.

Garancia

Farobert-Design Kft 1 és 4 év szavatosság

Kapcsolat

Farobert-Design Kft.

6346 Sükösd, Hősök útja 21.

Ügyvezető: Pék Róbert

+36 30/606-8268

Ügyintéző: Szabó Mónika

+36 30/674-7525

Kövess minket!