Blog

Fenyő ablak

A fenyő illata, a fenyőből készült tárgyak hangulata nagyon különleges. Mindenki, aki találkozott már, bármilyen fenyőből készült tárggyal, akár fajátékokkal, akár fenyőfa bútorokkal, annak jellegzetes színeit, a látványát, a tapintás puhaságát mindenki megjegyzi. Általában azért is van, hogy ezt az egyedi varázst megőrizze a fenyőből készült tárgy, nem takarják el festékkel a csodás fafelütetet. A fenyőfából készült termékeknél inkább csak különféle lakkokat, lazúrokat használnak, hogy a mintázat, az erezet, annak gazdagsága jól szembe tűnjön a belőle készült tárgyakon is.

Így egészen természetes, hogy egy épületre is jól emlékszünk, aminek fenyő ablakai vannak. Az egyik legtermészetesebb alapanyag, így számos hegyvidéken a fagerenda házak és azok ablakai is fenyőfából készülnek. Ki ne emlékezne, még ha élőben nem is látott ilyet, de újságban, az interneten már belebotlott ilyen képekbe, ezekre a képeslapszerű tájakra. A fa ablakokban a sok-sok virágra, távolban pedig a hegyek fantasztikus perspektívájára. A fenyő ablakokkal egy kicsit mindig ennek a csodálatos világnak a részesei leszünk.

Fenyő ablak, magas esztétikai értékkel

A fenyő ablakok, emiatt mindig megemelik egy-egy ingatlan értékét. Hiszen külső megjelenésében egészen más aurát kölcsönöz az épületeknek. S annál melegebbnek és otthonosabbnak érzünk egy ilyen épületet, minél nagyobb teret töltenek ki rajtuk az üvegfelületek. Az üvegfelületek keretei, az ablakok gerincei, pedig ezt látványt csak megsokszorozzák. Emiatt nagyon fontos, hogy milyen ablakokat választunk.

Mi is gyártóként azért szeretjük a fenyő ablakokat, mert minden magyarázat nélkül azonnal látja minden vásárló, hogy milyen gyönyörű ablakokról beszélünk. S azonnal beindul mindenki fantáziája, hogy az ő otthonában vagy azon az épületen, amit éppen kivitelez milyen jól fognak mutatni ezek az ablakok.

Műszaki és hőszigetelési mutatóit tekintve természetesen minden általunk gyártott ablak ugyanazokkal a szigorú minőségi paraméterekkel rendelkezik. Így mi bátran ajánljuk minden érdeklődőnek, ha teheti válasszon fenyő ablakokat. A Farobert-Design Kft. bármilyen célra és bármilyen méretben elkészíti ezeket a fenyőablakokat a számodra.

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok

Tanúsítványok

Kiemelten Megbízható Vállalkozás (Highly Trustworthy Company) 2021 - Farobert-Design Kft.

Garancia

Farobert-Design Kft 1 és 4 év szavatosság

Kapcsolat

Farobert-Design Kft.

6346 Sükösd, Hősök útja 21.

Ügyvezető: Pék Róbert

+36 30/606-8268

Ügyintéző: Szabó Mónika

+36 30/674-7525

Kövess minket!