Blog

 Mutasd meg a házad, megmondom, ki vagy! 

Egy új ház építése mindenki életében fontos mérföldkő. Otthon a családnak, státuszszimbólum, ízlésünk, igényeink megvalósulása. Mindenkinek más stílus tetszik, más igényei vannak. Ami mindenképpen fontos, hogy a ház illeszkedjen a lakókörnyezetbe és egységes stílust mutasson. A ház meghatározó elemei a nyílászárók. A rosszul megválasztott méretek, megjelenés az egész összképen ronthat, míg a jól eltalált nyílászárókkal feltehetjük a koronát otthonunkra.

Az esztétikum mellett nagyon fontos a biztonság és a hőszigetelés is. A nálunk található fa nyílászárók minőségi alapanyagokból készülnek, a sztenderd méretek mellett akár egyedi méreteket, igényeket is meg tudunk valósítani.

Mire figyeljünk a bejárati ajtó választásánál?

Fontos, hogy az esztétikum mellett, a már említett biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is eleget tegyen. Legyen összhangban az épület többi elemével, mind színben, mind formában. Minél biztonságosabb egy bejárati ajtó, annál jobbak a hőszigetelési tulajdonságai is, ezt ne felejtsük el.

Mi olyan bejárati ajtókat kínálunk, amik vetemedésmentesek, 3 vagy 4 rétegben ragasztott hosszanti erezetű fából készülnek. Anyagát tekintve készülhetnek borovi fenyőből, vörös fenyőből, tölgyből, merantiból, de készülhetnek más, műszakilag alkalmas fajtából is.

A felületkezelés általában UV álló felületkezelés 4 rétegben, de ha utólag szeretnék a felületkezelést elvégezni, akkor az ajtók kérhetők felületkezelés nélkül is.

A vasalatok tekintetében is törekszünk a legjobb minőségre, hogy megfelelő legyen a teherbírásuk. Annak érdekében, hogy az ajtók csendesen nyíljanak, zárjanak, gumitömítéseket is alkalmazunk. Alap esetben az ajtók 45 mm-es keményfa küszöbbel készülnek, de ettől eltérő küszöb is kérhető. Az ajtók fabetétei akár hőszigetelt üveg vagy hőszigetelt fabetét is lehet.

Az egyedi igények maximális figyelembevétele, a minőségi alapanyagok garantálják, hogy nálunk megtalálja azt a bejárati ajtót és nyílászárókat, amik az otthonát igazán széppé, biztonságossá és meleggé teszik.

Miért minket válasszon?

Kiváló
minőség

Korszerű technológia

Egyedi
gyártás

Minősített alapanyagok

Tanúsítványok

Kiemelten Megbízható Vállalkozás (Highly Trustworthy Company) 2021 - Farobert-Design Kft.

Garancia

Farobert-Design Kft 1 és 4 év szavatosság

Kapcsolat

Farobert-Design Kft.

6346 Sükösd, Hősök útja 21.

Ügyvezető: Pék Róbert

+36 30/606-8268

Ügyintéző: Szabó Mónika

+36 30/674-7525

Kövess minket!